Voor/na een verhuis

Doe de grote schoonmaak voordat u verhuist

MDN Cleaning biedt u een grondige schoonmaak aan voordat u een woning betrekt of verlaat. Doe een beroep op ons team van specialisten voordat u de sleutels van uw woning teruggeeft of uw dozen uitpakt. We staan tot uw beschikking om alle ruimten te doen schitteren.

Reinigen voor of na het verplaatsen

Een grondige schoonmaak

Huurder, eindigt uw contract en wilt u een grondige schoonmaak van de woning voordat u een plaatsbeschrijving opmaakt en de sleutels teruggeeft? Betrekt u een nieuwe woning en wenst u een grondige schoonmaak voordat u er uw meubels installeert en uw dozen uitpakt? Het bedrijf MDN Cleaning staat tot uw beschikking.

We maken eerst een plaatsbeschrijving op en stellen dan een offerte op maat op, aangepast aan de taken die moeten worden uitgevoerd. Daarna spreken we een datum af waarop ons team ter plaatse zal komen om de woning grondig schoon te maken.

Reinigen voor of na het verplaatsen

Een team van professionals tot uw dienst

MDN Cleaning stelt u zijn team van deskundige schoonmakers ter beschikking, dat is gespecialiseerd in de grondige schoonmaak van woningen. Efficiëntie, reactievermogen en professionaliteit zijn waarden die bij ons bedrijf, dat lid is van de Algemene Belgische Schoonmaakunie en ISO 9001-2015 gecertificeerd is, hoog in het vaandel staan.

We bieden u aan om de volgende diensten voor onze rekening te nemen :

  • Grondige reiniging van de vloeren, muren en plafonds.
  • Wassen van de ruiten
  • Verwijderen van stof, zelfs het meest hardnekkige
  • Grondige reiniging van de keuken en de toiletten
  • Reiniging van elementen als schakelaars, radiatoren, deuren, stopcontacten, enz.
  • ...
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Tot uw dienst voor occasionele schoonmaakrenovation werken

Ons bedrijf, gevestigd in Brussel en met kantoren in Gent, Doornik en Charleroi, staat ter beschikking van particulieren voor grondige schoonmaakrenovation werken. Deze occasionele schoonmaakrenovation werken vinden meestal plaats voor een verhuis, na bouw- of renovatierenovation werken en na een schadegeval.

Aarzel niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij zullen u graag informeren en u aanbieden om ter plaatse te komen om een gepersonaliseerde offerte op te maken.