Na een schadegeval

MDN Cleaning zorgt voor de schoonmaak na een schadegeval

Waterschade of een of ander ongeluk in huis laat meestal sporen na. MDN Cleaning biedt u een grondige schoonmaak aan om de ruimten weer bewoonbaar te maken zodat u ze snel weer kunt betrekken. Een vraag? Neem contact met ons op!

schoonmaak na rampen

Sporen nagelaten door een schadegeval

Werd u geconfronteerd met een ongeluk in huis zoals waterschade of een brand en zijn de sporen nog steeds zichtbaar? Ons bedrijf MDN Cleaning helpt u bij de grondige schoonmaak van de ruimten. Ons bekwame, veelzijdige en efficiënte personeel neemt de verschillende schoonmaaktaken voor zijn rekening die nodig zijn om de ruimten weer schoon en gezond te maken.

Let op: we verrichten alleen schoonmaakrenovation werken; we kunnen de beschadigde ruimten niet opknappen of renoveren.

schoonmaak na rampen

Een bekwaam en goed uitgerust team

MDN Cleaning zorgt in de eerste plaats voor een plaatsbeschrijving om de omvang van de taak vast te stellen en te bepalen welke schoonmaakdiensten u nodig hebt. Op basis daarvan stellen we gratis een offerte op. Zodra deze offerte is aanvaard, spreken we een datum af waarop onze teams zullen langskomen om de ruimten grondig schoon te maken, van de vloer tot het plafond, volgens het opgestelde lastenboek.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Tot uw dienst in verschillende regio’s van België

MDN Cleaning, gevestigd in Brussel, heeft kantoren in Vlaanderen (Gent) en in Wallonië (Charleroi en Doornik) en om zo goed mogelijk aan al uw behoeften te kunnen beantwoorden.

Doe een beroep op ons bedrijf om te genieten van schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit, gecertificeerd door de norm ISO 9001-2015. Bovendien zijn we lid van de Algemene Belgische Schoonmaakunie, de officiële vereniging voor de schoonmaaksector in België. Neem contact met ons op per telefoon of per mail als u vragen hebt of een afspraak wenst om een gratis offerte op te stellen.

Neem contact met ons op per telefoon of per mail als u vragen hebt of een afspraak wenst om een gratis offerte op te stellen.