Particulieren

Occasionele schoonmaakdiensten voor particulieren

MDN Cleaning biedt zijn diensten aan aan particulieren als het gaat om een grote schoonmaak na renovation werken, voor of na een verhuis of na een schadegeval. Onze teams komen snel en efficiënt tussenbeide, zodat u snel opnieuw van schone en gezonde ruimten kunt genieten.

NA WERKZAAMHEDEN

NA WERKZAAMHEDEN

Ons team van specialisten staat tot uw beschikking voor een grondige schoonmaak wanneer de renovation werken bij u thuis zijn voltooid. We stellen een offerte op op basis van de plaatsbeschrijving en spreken samen een datum af waarop de schoonmaakrenovation werken door ons bedrijf moeten worden uitgevoerd.

Meer info
VOOR/NA EEN VERHUIZING

VOOR/NA EEN VERHUIZING

Bent u huurder en wenst u een grondige schoonmaak voordat de plaatsbeschrijving bij het verlaten van het pand wordt opgesteld? Betrekt u een nieuwe woning en wenst u een grote schoonmaak voordat u uw meubelen installeert en uw dozen uitpakt? MDN Cleaning biedt u zijn diensten aan voor een grondige schoonmaak van de ruimten!

Meer info
NA EEN SCHADEGEVAL

NA EEN SCHADEGEVAL

Bij schadegevallen biedt MDN Cleaning u een grondige schoonmaak aan. We stellen een gepersonaliseerde offerte op op basis van de plaatsbeschrijving en passen onze schoonmaaktechnieken aan de taken aan. We kunnen zorgen voor het schoonmaken maar ook voor het opknappen of renoveren van de ruimten.

Meer info
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Als lid van de Algemene Belgische Schoonmaakunie (ABSU) en in overeenstemming met het label ISO 9001-2015, garandeert MDN Cleaning u schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit, in overeenstemming met de normen. Bovendien geven onze teams altijd blijk van professionaliteit in combinatie met een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen afhankelijk van de situatie.

Neem contact met ons op per telefoon of per e-mail voor al uw vragen om inlichtingen in verband met de verschillende schoonmaakdiensten die wij aanbieden, zowel voor bedrijven als voor particulieren. We geven u graag antwoord en zullen een afspraak maken om een plaatsbeschrijving op te stellen en een gepersonaliseerde offerte te maken.