Scholen en instellingen

Kraaknette scholen en instellingen

MDN Cleaning laat u genieten van bijna 40 jaar ervaring in de sector en staat tot uw beschikking voor de schoonmaak en het onderhoud van scholen en instellingen. Onze flexibele teams passen zich aan uw behoeften en planning aan, zowel voor regelmatige als occasionele schoonmaakrenovation werken.

Scholen en gemeenschappen schoonmaken

Schoonmaak van een school afhankelijk van de schoolkalender

Voor de schoonmaak van een school past MDN Cleaning zich aan de schoolkalender aan. Ons schoonmaakbedrijf in Brussel en in Wallonië voert de verschillende schoonmaaktaken uit die vooraf in het lastenboek werden vastgelegd. We voeren ze uit buiten de lesuren, en dit, gedurende het hele schooljaar. Wanneer de school gesloten is, blijven we tot uw beschikking voor een grote schoonmaak, bijvoorbeeld voor het begin of op het einde van een schooljaar.

Onze schoonmakers maken elke ruimte zorgvuldig en professioneel schoon, van de klaslokalen tot de toiletten, de gangen, trappen en ruiten!

Scholen en gemeenschappen schoonmaken

Tot uw dienst voor de schoonmaak van instellingen

Rusthuizen, openbare ruimten ... het zijn slechts enkele voorbeelden van gebouwen waarvoor we ook verschillende schoonmaak- en onderhoudstaken voor ons rekening nemen. Eerst stellen we het lastenboek op dat beschrijft welke taken er moeten worden uitgevoerd, hoe vaak en wanneer. Vervolgens voeren onze schoonmakers de taken op een verzorgde en zorgvuldige manier uit om u kraaknette ruimten te garanderen.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Ontdek ook de verschillende schoonmaakdiensten die we aanbieden voor andere types gebouwen, zoals kantoren, winkels en flatgebouwen. MDN Cleaning biedt ook zijn diensten aan particulieren aan die hulp nodig hebben bij een grondige schoonmaak als gevolg van renovation werken, een verhuis of een schadegeval. Neem contact met ons op per telefoon of per e-mail voor meer informatie en om een gratis offerte op maat aan te vragen! We zullen u graag antwoorden.