Bedrijven

Schoonmaakbureau in Brussel en Gent voor bedrijven, van het onderhoud van de vloeren tot het wassen van de ruiten

MDN Cleaning, gevestigd in Brussel, heeft kantoren in Gent, Doornik en Charleroi. We staan tot uw dienst voor de regelmatige schoonmaak van verschillende soorten gebouwen zoals bedrijven, winkels en scholen. Bezoek de verschillende pagina’s voor meer informatie.

KANTOREN

KANTOREN

Ons schoonmaakbedrijf neemt het onderhoud en de schoonmaak van bedrijven en kantoren voor zijn rekening, op basis van een vooraf opgesteld lastenboek. Dit omvat alle informatie over de uit te voeren taken, inclusief hoe vaak en wanneer ze moeten worden uitgevoerd. Wij staan tot uw beschikking voor occasionele en/of regelmatige diensten.

Meer info
WINKELS

WINKELS

Als professionals van de sector bieden wij schoonmaakdiensten aan voor winkels, restaurants, verkoopcentra, enz. Van het wassen van de ruiten tot het behandelen van de vloeren, wij zorgen voor alles! We zijn ook beschikbaar voor een effectieve schoonmaak voor een opening, verbouwing of een andere gebeurtenis.

Meer info
SCHOLEN EN INSTELLINGEN

SCHOLEN EN INSTELLINGEN

Onze dynamische en professionele medewerkers zijn in heel België actief en zorgen voor de regelmatige of specifieke schoonmaak van scholen en instellingen, waarbij ze zich aanpassen aan de schoolkalender en rekening houden met de gewenste frekwentie en het tijdstip waarop elke school of instelling wenst dat de renovation werken uitgevoerd zouden worden. We stellen altijd een lastenboek op dat we naar de letter volgen.

Meer info
GEMENE DELEN VAN GEBOUWEN

GEMENE DELEN VAN GEBOUWEN

Ons bedrijf, gespecialiseerd in schoonmaak en onderhoud, staat tot uw dienst voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen van een appartements- of kantoorgebouw. We maken de lift, de traphal, de overlopen en de vuilnislokaal schoon, maken de ruiten schoon, enz. Wij passen ons altijd aan uw wensen aan.

Meer info
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Neem met ons contact op via telefoon of e-mail betreffende vragen of informatie over de verschillende schoonmaakdiensten die wij aanbieden. We zijn ook beschikbaar om voor elke gewenste schoonmaakopdracht een offerte op te stellen.

Verder verzorgen we ook de occasionele schoonmaak bij particulieren in geval van een verhuis (ervoor of erna), renovation werken of een schadegeval..