Kantoren

Uw expert voor de schoonmaak van kantoren gevestigd in Brussel, Gent and elders in Vlaanderen

MDN Cleaning biedt u zijn diensten aan om uw werkomgeving schoon en gezond te houden. Wij nemen alle taken voor onze rekening, van het wassen van de ruiten van het gebouw tot het behandelen van de vloeren, het onderhouden van de kantoorautomatiseringsapparatuur, enz. en dit op een zorgvuldige, precieze en professionele manier.

Tot uw dienst voor de schoonmaak en het onderhoud van kantoren

Met bijna 40 jaar ervaring in de schoonmaak van bedrijven stelt MDN Cleaning zijn knowhow en expertise tot uw dienst voor het behoud van een schone en aangename werkomgeving.

Ons deskundig team zorgt voor de schoonmaak van kantoren in Brussel en Vlaanderen (Gent) en in het Waalse gedeelte van het land. We verzorgen zonder uitzondering regelmatige en/of specifieke schoonmaakrenovation werken uit van alle bedrijfslokalen. Voor elk type oppervlak passen we onze technieken aan en gebruiken we aangepaste producten en apparatuur om ze met de grootste zorg schoon te maken.

Neem met ons contact op via mail en ontvang gratis een offerte op maat, met vermelding van de prijs voor het uitvoeren van de verschillende gewenste taken.

schoonmaak kantoren brussel

Flexibele en professionele diensten

MDN Cleaning zorgt voor de schoonmaak van kantoren in Brussel en Vlaanderen. Wij voeren de schoonmaak van al uw werkruimten uit en verrichten met name de volgende taken :

  • Regelmatige reiniging van de vloeren
  • Specifieke behandeling van vloeren afhankelijk van de bekleding (zoals de shampoo van vasttapijten, het emulgeren van vinylvloeren, shampoo van stoffen stoelen, enz.)
  • Reinigen van kantoren en van computer- en kantoormateriaal
  • Reinigen van meubelen, deuren, vensterbanken of andere oppervlakken
  • Ledigen van de vuilnisbakken
  • Afwassen
  • Schoonmaken van de ruiten
  • Reinigen van de sanitaire ruimten
  • ...
schoonmaak kantoren gent

Op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren voor uw bedrijf? Doe een beroep op MDN Cleaning en krijg een gepersonaliseerde offerte die aan uw behoeften is aangepast.

Inachtneming van het lastenboek

Allereerst stellen we samen met de klant een lastenboek op met een beschrijving van de te verrichten taken, inclusief hoe vaak ze moeten worden uitgevoerd en wanneer ons team mag langskomen (voor, tijdens of na de kantooruren).

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Dit lastenboek wordt vervolgens door ons schoonmaakteam naar de letter gevolgd. Elke taak wordt op een zorgvuldige, precieze, grondige en veilige manier uitgevoerd. We voeren ook regelmatig follow-ups en controles uit om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over de verleende diensten, en om ons ervan te vergewissen dat ze aan uw verwachtingen voldoen. MDN Cleaning staat ter uwer beschikking als u meer informatie wenst over de verschillende diensten die wij kunnen aanbieden, zoals de schoonmaak van winkels, scholen, instellingen of gemene delen. Neem met ons contact op per telefoon of e-mail. We zijn beschikbaar in Brussel, Vlaanderen en Wallonië.