Kantoren

Uw expert voor de schoonmaak van kantoren, gevestigd in Brussel, Doornik en Charleroi

MDN Cleaning biedt u zijn diensten aan om uw werkomgeving schoon en gezond te houden. Wij nemen alle taken voor onze rekening, van het wassen van de ruiten van het gebouw tot het behandelen van de vloeren, het onderhouden van de kantoorautomatiseringsapparatuur, enz. en dit op een zorgvuldige, precieze en professionele manier.

Tot uw dienst voor de schoonmaak en het onderhoud van kantoren

Met bijna 40 jaar ervaring in de schoonmaak van bedrijven stelt MDN Cleaning zijn knowhow en expertise tot uw dienst voor het behoud van een schone en aangename werkomgeving.

Ons deskundig team zorgt voor de schoonmaak van kantoren in Brussel en Vlaamse Gewest (Gent) en in het Waalse. We verzorgen zonder uitzondering regelmatige en/of specifieke schoonmaakwerkzaamheden van alle bedrijfslokalen. Voor elk type oppervlak passen we onze technieken aan en gebruiken we aangepaste producten en apparatuur om het met de grootste zorg schoon te maken.

Neem contact met ons op per mail en ontvang gratis een offerte op maat, met vermelding van de prijs voor de verschillende taken.

schoonmaak kantoren brussel

Flexibele en professionele diensten

MDN Cleaning zorgt voor de schoonmaak van kantoren in Brussel en Vlaanderen, in Gent. Wij nemen de schoonmaak voor ons rekening van al uw werkruimten en verrichten met name de volgende taken:

  • Regelmatige reiniging van de vloeren
  • Specifieke behandeling van vloeren afhankelijk van de bekleding (zoals het reinigen van tapijten met shampoo, het emulgeren van vinylvloeren, het reinigen van stoffen stoelen met shampoo, enz.) door een gespecialiseerd team
  • Reinigen van kantoren en van computer- en kantoormateriaal
  • Reinigen van meubelen, deuren, vensterbanken of andere oppervlakken
  • Legen van de vuilnisbakken
  • Afwassen
  • Wassen van de ruiten
  • Reinigen van de toiletten
  • ...
schoonmaak kantoren gent

Op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren voor uw bedrijf? Doe een beroep op MDN Cleaning en krijg een gepersonaliseerde offerte die aan uw behoeften is aangepast.

Inachtneming van het lastenboek

Allereerst stellen we samen met de klant een lastenboek op met een beschrijving van de te verrichten taken, inclusief hoe vaak ze moeten worden uitgevoerd en wanneer ons team voor de schoonmaak moet langskomen (voor, tijdens of na de kantooruren).

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Dit lastenboek wordt vervolgens door ons schoonmaakteam naar de letter gevolgd. Elke taak wordt op een zorgvuldige, precieze, grondige en veilige manier uitgevoerd. We voeren ook regelmatig follow-ups en controles uit om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over de verleende diensten, en om ons ervan te vergewissen dat ze aan uw verwachtingen voldoen. MDN Cleaning staat tot uw beschikking als u meer informatie wenst over de verschillende diensten die wij aanbieden, zoals de schoonmaak van winkels, scholen, instellingen of appartementen. Neem contact met ons op per telefoon of per e-mail. We zijn beschikbaar in Brussel, in Vlaanderen en in Wallonië.