Flatgebouwen en gebouwen

MDN Cleaning onderhoudt uw gemeenschappelijke ruimten

Ons team van specialisten reinigt en onderhoudt de gemeenschappelijke ruimten van een gebouw of appartement. Met bijna 40 jaar ervaring in de sector, beantwoordt ons bedrijf MDN Cleaning aan al uw behoeften in Brussel, in Vlaanderen en in Wallonië.

schoonmaak van gebouwen

Schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten van een gebouw of appartement

De gemeenschappelijke ruimten schoon houden is cruciaal voor een aangename sfeer in het gebouw of appartement. Daarom stelt het bedrijf MDN Cleaning u voor om gebruik te maken van zijn expertise in deze sector. Ons team staat tot uw beschikking voor de regelmatige schoonmaak en het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten.

Na het opstellen van een lastenboek waarin de uit te voeren taken worden omschreven en na het bepalen van de frequentie, komen onze schoonmakers in actie om de gemeenschappelijke delen schitterend schoon te houden. Ons schoonmaakbedrijf voert regelmatig follow-ups uit om ervoor te zorgen dat het geleverde werk aan uw verwachtingen voldoet.

schoonmaak van gebouwen

Een flexibel en dynamisch team tot uw dienst

Het team van MDN Cleaning bestaat uit goed opgeleide, gekwalificeerde en professionele schoonmakers. Onze ambitie is om u schone ruimten aan te bieden, waarin het aangenaam vertoeven is. Wij staan tot uw beschikking voor het uitvoeren van de volgende taken:

  • Reinigen van de vloeren van de overlopen en ingang
  • Reinigen van de lift
  • Reinigen van de traphal
  • Wassen van de ruiten
  • Reinigen van de garage
  • Buitenzetten van de vuilnisbakken
  • Onderhoud van de parkeerterreinen en binnenkoeren
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Een gecertificeerd en erkend bedrijf

MDN Cleaning is lid van de Algemene Belgische Schoonmaakunie, een officiële vereniging voor de sector in België. We beschikken ook over het ISO 9001-2015-certificaat, een label dat garant staat voor werk van hoge kwaliteit.

Een beroep doen op MDN Cleaning staat garant voor professionele schoonmaakdiensten die door een gekwalificeerd en goed opgeleid team worden uitgevoerd. Neem contact met ons op per telefoon of per mail als u vragen hebt of een offerte op maat wenst.