Winkels

MDN Cleaning staat tot uw dienst voor de schoonmaak van uw winkel.

MDN Cleaning, gevestigd in Brussel en met verschillende kantoren in België, biedt schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan om uw handelsruimte te doen schitteren. Ons professionele en flexibele team past zich aan uw wensen aan volgens het gezamelijk opgestelde lastenboek.

Schoonmaak van elk type winkel

Met bijna 40 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak en onderhoud biedt ons bedrijf MDN Cleaning u zijn diensten aan voor alle soorten handelsruimten. Onze teams zorgen voor de schoonmaak van een verkoopcentrum, winkel, restaurant, grootwarenhuis, en andere ruimten. We passen ons aan elke winkel aan en nemen waar nodig de vereiste hygiënische omstandigheden in acht.

We voeren regelmatige maar ook occasionele schoonmaakwerkzaamheden uit. In geval van een opening, verbouwing of evenement, komen we snel en efficiënt tussen zodat de winkel op tijd klaar staat.

Commerciële schoonmaak

Nette en schitterende oppervlakken

Onze professionele en goed opgeleide schoonmakers staan tot uw beschikking voor de regelmatige schoonmaak van uw winkel en voor het uitvoeren van taken zoals:

  • Het reinigen van de vloer afhankelijk van het type bekleding
  • Het reinigen van toonbanken
  • Het reinigen van de etalage
  • Het reinigen van spiegels
  • Het wassen van ruiten
  • Het reinigen van de kleedkamers

We zijn ook beschikbaar voor specifieke schoonmaak- en onderhoudsrenovation werken, zoals de behandeling van vloeren.

Commerciële schoonmaak

Een lastenboek dat naar de letter wordt gevolgd

Allereerst stellen we samen met u een lastenboek op om te bepalen welke taken er moeten worden uitgevoerd. We vermelden ook hoe vaak en op welk tijdstip ze moeten worden uitgevoerd. • Onze teams zijn extreem flexibel en beschikbaar voor schoonmaakwerkzaamheden 's morgens vroeg,' s avonds laat en zelfs op weekend!

Daarna voeren we de verschillende taken uit die in de het lastenboek zijn omschreven door onze kennis toe te passen, en ecologische producten en efficiënte apparatuur te gebruiken. Ten slotte doen we regelmatige follow-ups om ervoor te zorgen dat de uitgevoerde taken aan uw behoeften voldoen, en om eventuele problemen aan te pakken.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Brussel, maar we hebben ook kantoren in Vlaanderen (Gent) en in Wallonië (Charleroi en Doornik). Op die manier kunnen we snel en efficiënt aan al uw behoeften beantwoorden. Als u nog vragen hebt of een gepersonaliseerde en gratis offerte wenst, neem dan contact met ons op per telefoon of via ons formulier.