MdN, uw schoonmaakbedrijf in België


Meer dan 35 jaar ervaring

Het Belgische MdN Cleaning is sinds 1981 een toonaangevende speler inzake schoonmaak en onderhoud van bedrijfsruimten en woningen. Ons schoonmaakbedrijf is actief in verschillende provincies in België en bestaat uit een professioneel en stabiel personeel die over het gepaste materiaal beschikt voor alle types schoonmaak.  Voor een overzicht van de diensten die wij aanbieden, klik hier.

Vandaag verdienen we dagelijks het vertrouwen van meer dan 300 klanten.

MdN schoonmaak bedrijfWij ontfermen ons over het onderhoud van kleine, middelgrote en grote ruimten en bieden diensten aan steunend op vier belangrijke pijlers: prijs, professionele aanpak & veelzijdigheid. Daarnaast krijgen onze klanten ook steeds interessante prijzen die volledig zijn afgestemd op het uitgebreide dienstenpakket.

Ons team garandeert een vakbekwame schoonmaakdienst en staat permanent tot uw beschikking. Hiervoor kan het rekenen op een goed geoliede logistieke omkadering, waar vakkundige dienstverlening centraal staat. Al onze dienstverleners kunnen terugblikken op een doorgedreven vakkennis en gebruiken professionele producten en materiaal.

Onze klanten kunnen op ons rekenen voor het schoonmaken van kantoren, handelsruimten, luxe winkels of winkeketens en diverse industriële lokalen. Ons breed aanbod onderhoudsdiensten gaat van het dagelijks onderhoud tot het ontsmetten van telefooninstallaties. Naast deze vaste opdrachten, voeren wij ook eenmalige opdrachten uit zoals het schoonmaken van of op het einde van werven.

MdN schoonmaak bedrijf

Multidisciplinair team

De efficiëntie van MdN steunt op een kwalitatief hoogstaande bedrijfsvoering, waar de operationele teams nauw samenwerken met de logistieke en commerciële teams. Elke aanvraag van klanten en elke beslissing wordt onmiddellijk doorgegeven aan onze diensten. Dankzij deze perfect georganiseerde complementariteit kunnen we onze klanten laten genieten van een optimale dienstverlening én van resultaten die beantwoorden aan hun verwachtingen.

Innovatie en duurzaamheid

De MdN-efficiëntie steunt op een jarenlang verworven knowhow en op een continue updating van onze bedrijfsmiddelen.