Ons prijsbeleid


Prijzen schoonmaakbedrijf Objectieve prijzen

Al onze prijsvoorstellen worden gerechtvaardigd door objectieve elementen overgenomen in een gedetailleerd lastenboek. Dit lastenboek vormt de basis van het contract tussen MdN en zijn klanten. Op basis hiervan bouwen we dagelijks met u aan een serene samenwerking, zonder onaangename verrassingen.

Kosten op maat

Uw bedrijf toont specifieke kenmerken. Daarom zullen onze commerciële afgevaardigden u nooit een standaard oplossing aanreiken.

In functie van talrijke criteria zoals oppervlakte, aard en functionele finaliteit van uw lokalen, reiken we tariefformules aan die overeenstemmen met uw budget en met uw verwachtingen.

Flexibiliteit

In functie van uw behoeften en van uw financiële mogelijkheden kunnen we u verschillende onderhouds- en schoonmaakformules aanbieden. Bovendien maken we er een erezaak van om op geen enkel moment toegevingen te doen op het vlak van kwaliteit en resultaat.Daarenboven en In het verlengde van de flexibiliteit van onze diensten is ook elke aanpassing aan de planning van de taken het voorwerp van een mogelijke herziening van de budgetten, met respect voor de contractuele bepalingen die ons verbinden aan onze klanten.

Klik hier om een gratis en vrijblijvende offerte te krijgen!