Certificering


Certifiering ISO 9001-2008

Dankzij het gedegen werk en het professionalisme dat MdN levert, werd de onderneming bekroond met het ISO 9001-2008 label. Deze label is uw garantie voor een verzorgde en efficiënte dienstverlening.

ABSU (Algemene Belgische SchoonmaakUnie)

MdN is al meer dan 25 jaar een professionele dienstverlener die op de erkenning van zijn gelijke kan rekenen. Dit vertaalt zich onder meer door zijn jarenlang lidmaatschap bij de ABSU en door de naleving van de ethische codes van deze Unie.

Een professionele schoonmaakploeg

MdN werkt met een professionele schoonmaakploeg en een stabiel personeel voor alle missies van klassieke reiniging en eenmalige schoonmaak.

Beroepsverzekeringen

Elke MdN-medewerker is gedekt door een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

MdN hecht een bijzonder belang aan de bescherming van het milieu.

Wij zijn ervan bewust dat een schoonmaakmaatschappij hieromtrent een belangrijke rol kan spelen. Bezorgd over de ecologische gevolgen gebonden aan onze activiteit, wensen wij ons hierbij actief te betrekken. Dit gaat via de bescherming van de gezondheid de personen die zowel voor ons als voor u werken. Wij kunnen dit tot stand brengen door het gebruik van een gamma minder schadelijke producten, de vermindering van de gebruikte hoeveelheden, hun aangepaste verpakking en hun recyclering. In deze optiek, heeft MdN de keuze gemaakt van producten te gebruiken die aan de Europese Eco-label beantwoorden. Deze label, die door de Bloem geïdentificeerd wordt, onderscheid de producten die aan strikte criteria van prestatie en milieuvriendelijkheid beantwoorden. Ieder product met Europese Eco-label ondergaat een strikte conformiteitstest waarvan de resultaten door een onafhankelijk en erkend organisme gecertificeerd worden.

Eco-labeliseerde schoonmaakproducten :

  • garanderen een grote efficiëntie. Hun kwaliteit werd door onafhankelijke laboratoria getest,
  • De etiket van de producten geeft duidelijke instructies voor het eenvoudig en efficiënt gebruik,
  • Bevatten minder schadelijke stoffen.

logo-certification

Ontdek de ISO 9001-2008 label
Ontdek de ABSU website
Ontdek de Europees Ecolabel